Läge:       Minimera 
Funktioner för sidan
Lägg till ny sida Redigera aktuell sida Ta bort nuvarande sida
Ny sida Redigera Ta bort
Kopiera nuvarande sida Exportera sidan Importera sida
Kopiera Exportera Importera
Modul:     Sidyta:    
Titel:     Infoga:    
Synlig för:       
Lägg till
Vanliga uppgifter
Ändra inställningar för webbplatsen Administrera användare Hantera behörighetsroller
Webbsida Användare Roller
Lägg till ny fil Hjälp View Extensions
Filer Hjälp Extensions

  Mikael Grönkvist

  Mikael Grönkvist
  Du är här:Om oss » Mikael Grönkvist

   

       Bridgemeriter: Ett VM-brons, ett JEM-guld, ett JEM-silver samt sex stycken JSM-guld.          Två SM-guld på seniorsidan.

  Säger ofta: Partnern är den viktigaste personen i era liv, åtminstone när ni spelar bridge.
  Gör utöver bridgen: Förutom att spela mycket bridge studerar jag till civilingenjör inom samhällsbyggnad på KTH. Övrig tid läggs på att umgås med sambon (inte bridgespelare) och träning.
  När började du spela bridge? Jag gick en helgkurs när jag var sju. Efter att ha börjat gråta innan lunch första dagen (motståndarna fick många poäng för att spela hem utgång) kom mamma och pappa fram till att det nog var lite tidigt. Istället fick min syster och jag lära oss på en semester när vi var elva och tretton. Sedan dess har vi varit fast.
  Vad är det roligaste med bridge? Att det är allt som oftast är så väldigt logiskt. Nästan allt går att räkna ut om man bara tänker tillräckligt långt och på rätt saker. Dessutom har jag träffat många av mina bästa vänner genom att spela bridge, inte dåligt för att "bara" vara ett kortspel!
  Vilka slags människor passar det för? Det passar alla så länge man tycker att det är kul! Man behöver inte vara hyperintelligent eller ha spelat massvis med kort förut. Det finns spelare som verkligen inte skulle klassificeras som boksmarta men som ändå har blivit hur duktiga som helst och vice versa. 
  Vad är det bästa med att gå en bridgekurs? Det är viktigt att sätta grunderna ordentligt, de ska du bygga vidare på resten av livet, och det finns det inget bättre sätt att göra det på än att gå en kurs med en bra lärare. Har du spelat ett tag finns det fortfarande massvis att lära och du kommer att bli väl omhändertagen hos oss.
      Vad är det roligaste med att vara bridgelärare? Att få chansen att vara den som introducerar en helt ny värld för nya spelare. Dessutom finns det knappast något som är bättre än när man ser att någon verkligen förstår något för första gången.
      

   

  Mickes kurser

  Inga kurser HT18 och vi hoppas att Mikael återkommer.

   

   

  Copyright 2009 Nya Bridgeskolan. Design familjenlarsson.
  Nya Bridgeskolan, Kronobergsgatan 12, 112 22 Stockholm, 08-345501, T-bana Fridhemsplan. e-post.