Ida Grönkvist

Du är här:Om oss » Ida Grönkvist

Bridgemeriter: JVM-guld, JEM-silver, två titlar i de amerikanska mästerskapen
    Säger ofta: Ni ska vara glada att ni inte har min bror...
    Vad gör du/har du gjort förutom att vara bridgelärare? Läser till jurist på Stockholms universitet
    När började du spela bridge? För tio år sedan som elvaåring tack vare mina föräldrar.
    Vad är det roligaste med bridge? Allt! Den mentala utmaningen i kombination med den sociala tillfredsställelsen gör det oslagbart!
    Vilka slags människor passar det för? Bridge passar särskilt bra för dig som gillar att klura med t.ex. sudoku och korsord. Jag tror dock att de flesta personer skulle kunna ha roligt vid ett bridgebord om de gav det chansen.
    Vad är det bästa med att gå en bridgekurs? Att lära sig så oerhört mycket på så ofattbart kort tid och göra det i sällskap med nya och gamla bekantskaper. Att lära sig bridge är som att lära sig ett nytt språk, du lär dig helt nya sätt att kommunicera på och lär känna människor längs vägen!
    Vad är det roligaste med att vara bridgelärare? Att för varje vecka se hur eleverna blir mer och mer intresserade för att så småningom (förhoppningsvis) vara lika fast som jag!

Idas kurser

Ingen fast kurs men några pass på bud & spel eller en helgkurs brukar det alltid bli.

Copyright 2009 Nya Bridgeskolan. Design familjenlarsson.
    Nya Bridgeskolan, Kronobergsgatan 12, 112 22 Stockholm, 08-345501, T-bana Fridhemsplan. e-post.