Anna Roos Karlsson

  Du är här:Om oss » Anna Roos Karlsson

   

  Bridgemeriter: En bronspeng i Dam-SM som främsta merit. Utöver det en 20:e plats i mixed under öppna EM, kvalificering till Englandsmästerskapet (som SM fast i England) genom en fjärde plats i Londonmästerskapen, några vinster i lagtävlingar mot etablerade världsspelare.

  Säger ofta: Vilken information har du?  Var inte för lat – orka gå igenom det du vet. Var inte för snabb – att göra en plan tar tid.

  Gör utöver bridgen: Konsult i reklam och marknadsföring. Ledarskap inom försäljning och marknadsföring i olika företag.

  När började du spela bridge? Jag gick bridgekurs 1987. Har spelat mer kontinuerligt sedan 1993.

  Vad är det roligaste med bridge? Hur otroligt engagerande spelet är i mötet mellan olika spelare, att varje giv är en ny situation med nya utmaningar – att ta del av allt detta. Dessutom att kunna lösa bridgeproblem alldeles ensam på sin kammare.

  Vilka slags människor passar det för? Nästan alla eftersom det finns så många olika sammanhang att spela bridge i. Det gäller bara att hitta det som passar en själv bäst. Den som söker den finner…

  Vad är det bästa med att gå en bridgekurs? Att lära sig grunderna tillsammans med andra i samma ”utvecklingsfas”. Samtidigt som man får kunskap breddar man sin kontaktyta för framtida spelaktiviteter.

  Vad är det roligaste med att vara bridgelärare? Att jobba med utbildning i ett ämne som skapar så mycket entusiasm, frustration och engagemang.  Och att bidra till att allt fler blir bridgeberoende :-) !

  Annas kurser

  HT 2018

  Bud &Spel

  Måndagar 10.30